Ditt første møte

Ditt første møte

Velkommen til ditt første møte i Anonyme Gamblere. Forsøk å ta det rolig - vi vet alle hvordan du har det nå. Etter dette møtet kan du føle deg trygg. Ikke bare forstår vi ditt spilleproblem, men vi kan også tilby deg støtte og vise deg hvordan du kan komme deg ut av den vanskelige situasjonen du nå befinner deg i. Så forsøk å slappe av, len deg tilbake i stolen og lytt til hva medlemmene har å fortelle. 

 

Hvis du føler det ubehagelig å være sammen med andre fordi du har mistet respekt hos mennesker i ditt liv, har lidd økonomiske nederlag og har et heller lavt selvbilde, husk at vi alle her er i samme båt og selv følte det slik før vårt første møte.

 

Ved å komme til Anonyme Gamblere innrømmer du at du har et problem som du ikke har vært i stand til å løse. Spilleavhengighet er en sykdom. Du vil oppdage at du er i stand til å leve et liv fylt av glede uten gambling; ved hjelp av Anonyme Gambleres program.

Du har kanskje ikke så høye tanker om deg selv akkurat nå - selvmedlidenhet, meningsløshet, dårlig samvittighet; kanskje til og med tanker på selvmord svirrer rundt i deg. På møtene vil du treffe andre som vil gi deg nye måter å se livet på og ikke minst løsninger på dine problemer. Du er så hjertelig velkommen til oss. Deres 'delinger' vil gi deg håp og utsikt til at du kan komme deg ut av det uføret du nå befinner deg i. Du vil treffe andre som har et spilleproblem, men som lærer hvordan de skal holde seg spillefrie. Vi vil vise deg hvordan du kan lette på det presset du lever under, inkludert de økonomiske vanskene du nå sliter med.

Du har lenge visst at noe har vært galt. Du har kanskje trodd at problemene har vært av økonomisk art. Du har høyst sannsynlig gjort en hel mengde saker for å dekke over ditt spilleproblem og skjule dine økonomiske vanskeligheter. Etter hvert som forholdene utviklet seg til det verre, ble dette mer og mer vanskelig å skyve under teppet. Denne byrden blir etter hvert nesten helt uutholdelig og en del av hele spilleproblemet. Fordi du har båret på dine 'hemmeligheter' for deg selv, tror du sikkert at ditt tilfelle er enestående. I Anonyme Gamblere vil du høre historier som ligner på dine, og som vil avkrefte følelsen av å være alene. Medlemmene forteller sine historier ikke bare fordi de har de samme problemene, gjennomgår det samme på det følelsesmessige plan eller har gjort de samme tingene, men fordi det er til stor hjelp for dem selv å dele det sammen med andre. Dette skyldes ikke minst at det hersker en så forståelsesfull tone på møtene. Du har brukt så mye energi på å holde masken at dette er nesten i ferd med å knekke deg helt. I Anonyme Gamblere kan du få lettet på trykket. Her behøver du ikke å være ‘smart’ eller prøve å lure oss, du slipper å være vellykket. Kort sagt, du kan trygt legge ned forsvaret og alle de velsmurte teknikkene som du strør rundt deg med 'der ute'.

Du vil snart innse at dine problemer ikke er unike. Ved å lytte til andre som deler om sine erfaringer på møtene, vil du slutte å se på deg seg selv som den ' verste og mest håpløse personen på denne jord'. Du vil høre ting som overgår dine egne opplevelser, og andre ikke fullt så ille. Du vil innse at spilling har forårsaket en hel mengde problemer i liver ditt og at du vil finne løsningen på disse i Anonyme Gamblere. Her vil du møte mennesker som virkelig forstår deg og hva du har gått gjennom - mennesker som har slåss med de samme vanskelighetene og som lærer hvordan de skal overvinne dem.

Som aktiv spilleavhengig lever du i en heller snever verden, med en oppfatning av andre mennesker deretter; forvrengt og urealistisk. Ved å lytte til andres delinger, vil du få erfare måter å tenke og leve på som du ikke trodde var mulig. Ved hjelp av programmet vil du bli i stand til å sette mål som du kan oppnå og få andre verdier gjennom å lytte til den veiledningen du kan få av andre medlemmer i Anonyme Gamblere, som har greid å få livet sitt på rett kjøl igjen.


 

    Vi ønsker deg alle hjertelig velkommen til ditt første møte i Anonyme Gamblere.